Skip to content

CONGRATULATIONS

Wauw, zo mega bijzonder! Jullie gaan trouwen! De liefde naar elkaar uitspreken op een dag die helemaal om jullie draait. Met alle mensen die het meest belangrijk voor jullie zijn. Samen vieren dat jullie van elkaar houden. En echt, alle clichés zijn waar! Elkaar zien in de mooiste jurk en het beste pak, een ceremonie vol liefde, een diner met jullie favoriete gerechten en een feest met al jullie dansende vrienden en familie. Deze dag wil je natuurlijk NOOIT meer vergeten. And that’s where I come in. Met mijn warme, spontane en oprechte stijl van fotograferen geef ik jullie een tastbare herinnering. 

Tarieven starten vanaf €1295,00

Willen jullie meer informatie over mij, als jullie trouwfotograaf? Download dan de trouwbrochure! Hier vinden jullie de tarieven, wat extra beelden en weetjes over mij. Helemaal enthousiast? Dan kunnen we een vrijblijvende kennismaking plannen. Ik denk mee met de planning van de dag, fotolocaties en geef alvast andere handige tips om over na te denken. Maar het belangrijkste is dat we met elkaar een “klik” hebben zodat we er een onvergetelijke dag van kunnen maken.

Herinneringen zijn voor altijd en deze dag ga je zeker niet snel vergeten. Toch blijven de herinneringen meer in leven door fotografie. Dat ene moment van plezier of toen het juist heel emotioneel was. Je maakt deze momenten wel mee maar om deze terug te zien in een foto neemt je helemaal weer mee naar toen.  Zo fijn om deze herinneringen opnieuw te kunnen beleven wanneer je na de bruiloft door de foto’s bladert. Deze foto’s zullen altijd mega waardevol blijven.

En dat is waarom jullie hier zijn! Het is een enorme eer om bij deze bijzondere dag aanwezig te mogen zijn. Van kleinere intieme bruiloften tot grote, als er liefde in de lucht hangt ben ik helemaal blij. En jullie hoeven je geen zorgen te maken want ik ben er om alles te vangen wat voor jullie belangrijk is. Mijn doel is om het voor jullie zo fijn en makkelijk mogelijk te maken. Want jullie mogen alleen maar genieten, dan zorg ik voor het nagenieten! Zo leuk!

trouwfotograaf hengelo rijssen trouwfotografie
trouwfotograaf rijssen hengelo fotograaf trouwfotografie

Zoals het echt is

Jullie dag is geweldig en daar wil ik zo min mogelijk aan veranderen. Vastleggen hoe het echt is en hoe jullie echt zijn. Zo min mogelijk poseren en regisseren. Laten gebeuren wat gebeurt en daaruit de mooiste beelden creëren. Jullie liefde voor elkaar, de knuffels met gasten en de grapjes tijdens het borrelmomentje. Allemaal voorbeelden van momenten die ik het liefst vast leg. Allemaal momenten die puur, echt en waardevol zijn.

Een herinnering voor altijd

Deze dag zullen jullie nooit vergeten en daar gaan de foto’s natuurlijk bij helpen. Alle belangrijke momenten vastgelegd om oneindig vaak terug te kunnen kijken. Ik heb geen minimum of maximum aantal foto’s die ik aanlever. ALLES wat gelukt is deel ik met jullie. Deze foto’s ontvangen jullie in een online galerij, op een Het Fotolab USB-stick en in een mini-album. Liever een groot album? Dat kan natuurlijk ook!