Portretten pag

portretten

Als ondernemer is het ontzettend belangrijk om professionele beelden te hebben, zodat jij je meteen goed kunt profileren én je ideale klant aan kunt trekken. Het begint natuurlijk met ijzersterke professionele portretten. Hiermee kun je jezelf online voorstellen aan jouw toekomstige klanten via alle Social Media kanalen.

startuppakket

Gefeliciteerd, je bent voor jezelf begonnen! Zo stoer om deze stap te zetten.

Hoe tof zou het zijn als je  professionele beelden hebt voor jouw bedrijf,

zodat je serieus genomen wordt en nieuwe klanten moeiteloos aantrekt.

Wil je dit professioneel aanpakken?

Mijn werkwijze

1. Intake gesprek

Natuurlijk wil ik jou eerst beter leren kennen. We vertellen beide wat over onszelf, persoonlijk en zakelijk. Het is fijn om te weten met wie je precies te maken hebt. Dit geldt uiteraard voor ons allebei. Dit gesprek kan via mailcontact, videocall of gewoon in real life.

2. Fotoshoot

Yes de shoot wordt gepland. We kiezen een locatie die goed bij jouw concept past. Ik geef hier en daar wat instructies zodat dat wat ik zie hetzelfde overkomt op camera. Hierdoor zul je je snel op je gemak voelen en ik beloof je, het vliegt voorbij!

3. Editen

De fotoshoot zit erop en we gaan allebei met een super enthousiast gevoel naar huis. Ik ga de foto’s selecteren en hiervan ontvang je al een online galerij. Hieruit kies jij de 5 beste foto’s uit. Deze foto’s werk ik verder uit in Photoshop. Alles tot in de puntjes klaar? Dan stuur ik ze naar jou.

4. galerij

De online galerij kun je ten alle tijden bekijken, maar ik raad wel aan meteen de foto’s te downloaden. Sla de foto’s goed op. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen over de foto’s. Wil je een nieuwe afspraak maken voor een brandingshoot? Of een workshop volgen? Mail of bel me dan zeker.

Jouw investering

€117,00 exclusief BTW

5 volledig uitgewerkte foto’s (in Lightroom en Photoshop)

Kennismakingsgesprek

Online galerij met alle geselecteerde foto’s (incl. watermerk)

Professionele foto’s die je kunt gebruiken voor jouw website en socials 

Locatie omgeving Hengelo (ov)

Referenties

Wat mijn klanten over mij zeggen

Mijn Specialiteiten

Luisteren

Klinkt nu misschien een beetje overdreven, maar het is toch echt belangrijk. Ik wil jou graag helpen met jouw bedrijf. Hoe wil je dit neerzetten? Wat wil je uitstralen? Welke kleuren wil je daarbij gebruiken? En wil je dat met mij doen, of ga je liever zelf creatief aan de slag? Samen maken we een plan. En ik zeg samen, omdat dit echt jouw product moet zijn. Het moet jouw naam uitstralen.

Fotografie

Daarom ben je natuurlijk op mijn website dus hij valt zeker onder mijn specialiteiten. Heel wat foto’s gemaakt de afgelopen jaren. Ik heb mijn stijl kunnen perfectioneren en het herkenbaar kunnen maken. Verder kijk ik altijd goed om mij heen, zoek ik het licht en probeer ik de beste fotospot te vinden. Als alles door jouw ogen klopt, kun je dit met de camera ook vangen.

Zelfvertrouwen

Altijd een beetje ongemakkelijk dat op de foto gaan. Dit hoor ik zo vaak, en ik snap het helemaal. Niet iedereen gaat elke dag op de foto. Weet wel, je hoeft echt geen fotomodel te zijn om goed op de foto te komen. Ik wil je graag laten zien hoe ik naar jou kijk, en je zult versteld staan van het resultaat. En geloof me, het went! Na een paar minuten zal het helemaal niet awkward meer zijn.

Editen

En hier het stukje “eigen maken” van mijn foto’s. Natuurlijk is het super belangrijk hoe je een foto maakt, technisch gezien. Maar het nabewerken van de beelden is bijna net zo belangrijk. Ik gebruik Lightroom en Photoshop en kan wel zeggen dat ik hier ondertussen heel goed in ben geworden. Je kunt zoveel mooie dingen creëren met deze programma’s… Ik laat het je heel graag zien. 

Contact