Pakketten

Start-up pakket

Hey collega-ondernemer, wat tof dat je de uitdaging aangaat. En natuurlijk leuk dat je het meteen goed aan wilt pakken. Ik help jou graag op weg. Benieuwd naar het Start-Up Pakket?

Lees er hieronder meer over…

startuppakket

Portretten

zoals jij echt bent

workmodus

laat me zien wat je doet

content

sfeer en imago

Gefeliciteerd, je bent voor jezelf begonnen! Zo stoer om deze stap te zetten.

Maar nu? Waar begin je? Wat heb je nodig?

Mijn werkwijze

Intake gesprek

Natuurlijk wil ik jou eerst beter leren kennen. We vertellen beide wat over onszelf, persoonlijk en zakelijk. Het is fijn om te weten met wie je precies te maken hebt. Dit geldt uiteraard voor ons allebei. Dit gesprek kan via een videocall of gewoon in real life (afhankelijk van de afstand). Ik geef je na dit gesprek meteen wat “to-do’s” mee en dan gaat het proces van start.

Moodboard

Je hebt gekozen om met mij verder te gaan, zo leuk! Oke meteen aan het werk. We maken beide een moodboard aan de hand van wat je wilt uitstralen. Jij kiest beelden uit die jou aanspreken, kleuren die je mooi vindt en sfeerfoto’s die jouw imago uitbeelden. Nadat ik deze heb gezien maak ik (wanneer nodig) een moodboard met styling en kleding tips. Deze tips maak ik op basis van wat ik in jouw moodboard zie. Hierbij houd ik rekening met kleuren en locaties die geschikt zijn voor de fotoshoot.

Fotoshoot

Yes de shoot wordt gepland. We kiezen een binnen- en buitenlocatie zodat je meerdere type foto’s hebt die je kunt gebruiken. We plannen een hele dag in voor de shoot, dus je hebt de mogelijkheid om van kleding te wisselen. Door onze moodboards kunnen we gericht aan het werk en hebben we alle benodigdheden van tevoren aangeschaft/klaar gezet. Begin je liever met het portret? Of toch graag even aftasten en starten met sfeerbeelden of productfoto’s? Geef het bij mij aan en we maken er samen een fijne shoot van.

Editen

De fotoshoot zit erop en we gaan allebei met een super enthousiast gevoel naar huis. En daar begint voor jou het relax-moment, of nouja, eigenlijk is het ook wel best spannend. Ik ga de foto’s selecteren en binnen een week ontvang je al een preview van 10 beelden! Daarna ga ik natuurlijk de rest ook selecteren en bewerken. Ik stuur alle bestanden in hoge resolutie naar je op, zodat je deze meteen kunt gebruiken voor jouw bedrijf. 

galerij

De online galerij kun je ten alle tijden bekijken, maar ik raad wel aan meteen de afbeeldingen in hoge resolutie te downloaden. Sla de foto’s goed op, het liefst dubbel. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen over de foto’s. Moet er een uitsnede worden aangepast? Of zijn er toch nog wensen over de edits? Wil je een nieuwe afspraak maken voor extra content? Of een workshop volgen zodat je zelf aan de slag kan? Mail of bel me dan zeker.

Na het start-up pakket

Heb jij eigen content voor jouw website en alle social media kanalen

Is het imago en de sfeer van jouw bedrijf duidelijk te herkennen

Ben jij herkenbaar met jouw foto’s voor andere klanten

Wil je meer tijd investeren in het maken van herkenbare foto’s

Jouw investering

De investering voor het Start-Up Pakket is €…,.. exclusief BTW.

Referenties

Wat mijn klanten over mij zeggen