Het Fotolab

"Ik laat je zien wat ik zie"

Reviews

Emma is een leuke spontane meid die weet wat ze doet. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft je een boost van zelfvertrouwen wanneer je voor de camera staat. Bedankt Emma, je bent een topper!

Sanne van esveld (portret)

Emma maakt op de eerste plek prachtige foto’s. Daarnaast is het fijn om met haar samen te werken. Ze denkt goed mee om jou en je product het beste te presenteren op de foto.

Peet Bijen (zakelijk portret)

Werken met een fotograaf als je meestal foto’s van jezelf maakt vind ik vaak best lastig. Ik wilde graag eens een keer professionele foto’s om te gebruiken voor social media. Emma snapte mijn smaak, en het doel wat ik voor de foto’s had meteen/volledig. Nu heb ik prachtige foto’s voor mijn social media en zakelijke doeleinden waar ik op mijn állerbest op sta.

Emmy Ter horst – bovenhorst (zakelijk portret)

Van te voren heb ik aangegeven dat ik graag mooie foto’s wilde om mijn zwangerschap vast te leggen, maar dat ik het liefst geen cliché foto’s wil. Ik ben super blij met het eindresultaat en heb veel positieve reacties gekregen. Emma is een leuke, spontane meid en stelt je op je gemak. Op een leuke en ongedwongen manier gaf ze me aanwijzingen met poseren, waardoor het helemaal niet ongemakkelijk was!

Cynthia van der mark (zwangerschap)

© 2020 Het Fotolab

Thema door Anders Norén