Het Fotolab

"Ik laat je zien wat ik zie"

Reviews

Romee

Voor mijn portfolio als make-up artist had ik goeie close-up foto’s nodig en kreeg Het Fotolab als tip gestuurd. Na een fijne en vooral gezellige samenwerking hebben we iets moois kunnen neerzetten. De resultaten van de foto’s zijn prachtig! Heel blij mee en zeker een aanrader!

Peet

Emma maakt op de eerste plek prachtige foto’s. Daarnaast is het fijn om met haar samen te werken. Ze denkt goed mee om jou en je product het beste te presenteren op de foto. Ik raad haar zeker aan als je op zoek bent naar leuke foto’s!

Emmy

Werken met een fotograaf als je meestal foto’s van jezelf maakt vind ik vaak best lastig. Ik weet inmiddels hoe ik profielfoto’s van mezelf maak waarvan ik vind dat ik er mooi op sta. Ik ben natuurlijk geen fotograaf, en nu wilde ik graag eens een keer professionele foto’s om te gebruiken voor mijn social media. Emma snapte mijn smaak, en het doel wat ik voor de foto’s had meteen en volledig. Nu heb ik prachtige foto’s voor mijn social media en zakelijke doeleinden waar ik op mijn állerbest op sta.

Cynthia

Via internet ben ik op de Instagram-pagina van Fotolab terecht gekomen. Ik zag nog geen andere zwangerschapsportretten op haar pagina, maar haar foto’s spraken mij erg aan. Vandaar dat ik een berichtje heb gestuurd.
Van te voren heb ik aangegeven dat ik graag mooie foto’s wilde om mijn zwangerschap vast te leggen, maar dat ik het liefst geen cliché foto’s wil. Ik ben super blij met het eindresultaat en heb veel positieve reacties gekregen. Emma is een leuke, spontane meid en stelt je op je gemak. Op een leuke en ongedwongen manier gaf ze me aanwijzingen met poseren, waardoor het helemaal niet ongemakkelijk was! Als je nog twijfels hebt om een professionele (zwangerschaps)foto te laten maken, dan kan ik alleen maar zeggen… DOEN!

Dylan & Kaylee

Al zes jaar roept onze moeder om een foto van mij en mijn broer, alleen zijn wij twee personen die er totaal niet van houden om op de foto te gaan en vooral niet als het ‘moet’. Na heel lang uitstellen vond ik Fotolab, ik werd getrokken door de manier van fotograferen, hoe natuurlijk, mooi en leuk het er uit zag. Ik hakte de knoop voor mijn broer en mij door om het te doen en contact te zoeken. Bij het contacten kreeg ik gelijk al een hele vriendelijke en fijne toegankelijkheid, waarop we een ‘shoot’ in plande. Vanuit ons was er wel een soort idee over hoe het moest worden, maar totaal nog niet concreet. Het Fotolab heeft heel goed meegedacht over de uitvoering en een daarbij passende locatie. Zij kwam uit op een locatie bij een oude fabriek, waar we de foto’s ook hebben laten maken. De klik was er gelijk, al was het voor mijn broer en mij nog ongemakkelijk om onze draai te vinden voor de camera. Ondanks dat we dat lastig vonden werden we op ons gemak gesteld en hebben we in de kou wel veel lol gehad, met wat aansturing en het maken van de goede compositie werden er foto’s genomen. Dit heeft een mooie foto’s opgeleverd. Los van het op de foto gaan van ons heeft het Fotolab haar taak zeer goed doorlopen en voldaan met erg veel enthousiasme. We zijn erg blij met de foto’s en ook met de nabewerking, dit is op een zeer egale en natuurlijke manier gedaan. Mochten we nog eens foto’s nodig hebben, dan weet ik wel wie we weer benaderen.

© 2020 Het Fotolab

Thema door Anders Norén