Skip to content
trouwfotograaf trouwfotografie brandingfotograaf portretfotografie
Schermafbeelding 2022-01-13 om 14.26.47

Leuk dat je meer wilt weten over mij!

Een creatieveling die jou graag op een pure en echte manier fotografeert, precies zoals jij bent.

In het diepe

Laboratorium

Tijdens mijn laatste jaar op de havo werd het tijd om een keuze te maken voor een HBO-studie. Ik wilde iets creatiefs kiezen maar mijn hoofd hield mijn hart tegen. Kan ik met een creatief vak wel een baan vinden? Ik twijfelde teveel, dus koos ik met mijn hoofd. Het vak waar ik in uitblonk was scheikunde. Dus wat doe je dan? Dan kies je laboratoriumonderzoek. En die creativiteit kan ik in mijn hobby’s nog wel kwijt…

Passie

Gedurende de studie, en ook in het werkveld na het behalen van de studie, werd mij al snel duidelijk dat dit het niet was. Ik kan vol passie over bacteriën vertellen, alleen zie ik mij dit niet voor altijd doen. Maar wat dan wel? Fotografie werd al op een vrij jonge leeftijd een serieuze hobby. Elke vrije middag foto’s maken en deze bewerken. Ideeën in mijn hoofd werkte ik uit en ik kreeg daar zoveel energie van. Ik besloot de sprong te wagen en begon mijn eigen bedrijf. Dit was in januari 2019. Heel wat oefenen-, proberen- en soms op mijn bek gaan- verder ben ik op een punt waarop mijn stijl herkenbaar is. Mega trots dat ik dit merk zo heb kunnen opbouwen.

Prive

Geboren in 1995, opgegroeid in Rijssen en nu woon ik in het mooie Hengelo (ov) in Twente. Samen met mijn man Thijs. In 2022 zijn we getrouwd onder de boom in Notter, de plek waar ik vroeger bij mijn opa en oma kwam en waar later mijn ouders (en ik) gingen wonen. Een plek vol mooie herinneringen, maar toch voel ik mij in Hengelo echt thuis. Naast ons fijne huis houden we ervan om lekker op vakantie te gaan. Dit doen we dan ook best vaak, met familie en/of met z’n 2tjes. Uiteten en avondjes plannen met vrienden staat ook wel bovenaan mijn “hobby-lijst”. Klinkt als een prima leventje he? Is het ook :)!

persoonlijk branding portret fotograaf hengelo

Random feitjes over emma

Je kunt me wakker maken voor lekker eten, maar ik hou zelf niet van koken. Gelukkig mijn man wel :).

Vroeger wilde ik beroemd worden, zingen, dansen en acteren. Gewoon alles! Nu gelukkig niet meer 😉

Kan uren voor mijn (ong. 7) kasten staan en zeggen “dat ik echt niets leuks meer heb”…

“Treuzelkont” is mijn tweede naam. En dan niet als het op werk aankomt, maar wel bij de rest: m’n make-up doen, eten, opruimen etc.

Ik kan het niet meer bijhouden met mijn portretten want ik heb ongeveer elk half/hele jaar een ander kapsel…

Tijdens een spelletje ben ik soms geneigd om heel fanatiek te worden. Ik kan wel tegen mijn verlies hoor, heeft alleen een paar minuutjes nodig.

Specialiteiten

Luisteren

Klinkt misschien heel overdreven, maar het is toch echt belangrijk. Ik wil jou graag helpen met jouw bedrijf. Hoe wil je dit neerzetten? Wat wil je uitstralen? Welke kleuren wil je daarbij gebruiken? En wil je dat met mij doen, of ga je liever zelf creatief aan de slag? Samen maken we een plan. En ik zeg samen, omdat dit echt jouw product moet zijn. Het moet jouw naam uitstralen.

Fotografie

Daarom ben je natuurlijk op mijn website dus hij valt zeker onder mijn specialiteiten. Heel wat foto’s gemaakt de afgelopen jaren. Ik heb mijn eigen stijl kunnen perfectioneren en het herkenbaar kunnen maken. Verder kijk ik altijd goed om mij heen, zoek ik het licht en probeer ik de beste fotospot te vinden. Als alles door jouw ogen klopt, kun je dit met de camera ook vangen.

Zelfvertrouwen

Altijd een beetje ongemakkelijk dat op de foto gaan. Dit hoor ik zo vaak, en ik snap het helemaal. Niet iedereen gaat elke dag op de foto. Weet wel, je hoeft echt geen fotomodel te zijn om goed op de foto te komen. Ik wil je graag laten zien hoe ik naar jou kijk, en je zult versteld staan van het resultaat. En geloof me, het went! Na een paar minuten zal het helemaal niet awkward meer zijn.

Editen

En hier het stukje “eigen maken” van mijn foto’s. Natuurlijk is het super belangrijk hoe je een foto maakt, technisch gezien. Maar het nabewerken van de beelden is bijna net zo belangrijk. Ik gebruik Lightroom en Photoshop en kan wel zeggen dat ik hier ondertussen heel goed in ben geworden. Je kunt zoveel mooie dingen creëren met deze programma’s… Ik laat het je heel graag zien. 

SOCIAL MEDIA

Samen mooie

beelden creëren? 

Klaar om samen aan de slag te gaan? Of nog een vraag voor mij? Je kunt mij altijd vrijblijvend een bericht sturen!

Referenties