Het Fotolab

"Ik laat je zien wat ik zie"

Over mij

Emma Smeijers

Hi! Welkom op mijn site Het Fotolab. Maar ja… wie zit er nou achter dit bedrijf? Leuk dat je daar achter wilt komen!

Mijn naam is dus Emma, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen :). Ik ben 25 jaar oud en woon in Hengelo (ov) met Thijs. Voordat ik met fotografie begon heb ik een studie gevolgd die hier eigenlijk niks mee te maken heeft. Ja, je leest het goed: niet echt iets creatiefs. Het ging om de studie Biomedisch Laboratorium-onderzoek. Deze heb ik afgerond en heb ook op een lab gewerkt. Tijdens dit werk ben ik mijn fotografie, wat natuurlijk al wel een hele tijd een hobby was, verder gaan ontwikkelen. Vaker op pad met mensen, fotoshoots plannen en gewoon veel doen!

Nu zijn we ongeveer 1,5 jaar verder sinds ik Het Fotolab ben begonnen, en ik ben trots op waar ik al ben. Maar ik wil natuurlijk verder groeien, dus blijf dit zeker volgen op mijn social media kanalen!

In mijn vrije tijd kan ik heel erg genieten van een hapje en een drankje met vrienden en familie. Dagjes en weekendjes weg, of een verre reis maken, daar ben ik ook altijd voor in. Verder heb ik een passie voor mode, wat kan resulteren in uuuren voor de kast haha! Verder kom ik, als ik er goed over nadenk, voornamelijk op eten uit. Gewoon lekker buiten de deur eten, of juist op de bank met een fijne tv-serie. Ik kan daar ook heel goed over praten, dus als je hotspots of nieuwe gerechten zoekt: ask me!

Liefs, Emma

© 2020 Het Fotolab

Thema door Anders Norén