Het Fotolab

"Ik laat je zien wat ik zie"

Tarieven & Info

Tarieven fotoshoots

Buiten een straal van 20 km vanaf mijn woning in Hengelo reken ik €0,25 p/km.

Wil je meer info over de tarieven voor het fotograferen van jouw bruiloft? Stuur mij een bericht via de contact-pagina of een mail naar emma@hetfotolab.com

Shot by me

Van zwangerschap tot bruiloften. Van gezinnen tot portretten. Twijfel je of ik aanbied waar je naar op zoek bent? Vraag het gerust. Of neem even een kijkje op mijn instagram en facebook pagina!

It’s a match

Gaan jullie met z’n allen op de foto? Zorg dan dat de kleding een beetje op elkaar is afgestemd. Dit zorgt voor eenheid en rust op de foto. Ik hou zelf wel van warme en donkere tinten.

spotlight

Ik hou van natuurlijk licht, en werk daarom het liefst zonder lampen. Buiten is dit vaak geen probleem, binnen moeten we er dus voor zorgen dat er voldoende licht binnenkomt via een raam of deur. Bij portretten is een raam een mooie lichtbron en heb je verder dus niet veel nodig. Wanneer het in de winter echt te donker is voor een buiten shoot is het altijd mogelijk om de datum aan te passen.

Insta famous

Omdat ik graag wil laten zien hoe ik fotografeer, deel ik zo nu en dan wat foto’s op social media. Boek je een shoot bij mij, en wil je echt dat deze niet voor social media of andere publiciteit wordt gebruikt? Laat mij dat even weten.

I’m a boss

Heb jij een eigen merk/bedrijf en weet je nog niet zo goed hoe je dit online moet neerzetten? Dan help ik graag! We kunnen brainstormen over hoe we jouw merk/bedrijf willen laten zien aan de wereld. Dit kan voor een webshop, maar ook social media is super belangrijk tegenwoordig. Omdat iedere klant anders is, bekijk ik per opdracht wat hiervoor de kosten zullen zijn. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid foto’s en de tijd die nodig is om de opdracht zo perfect mogelijk af te leveren. Nieuwsgierig naar de prijzen? Stuur een bericht via de “contact” pagina, en ik zal daar zo snel mogelijk op reageren!

© 2020 Het Fotolab

Thema door Anders Norén