Skip to content
Schermafbeelding 2022-01-13 om 14.22.45

Als ondernemer is het ontzettend belangrijk om professionele beelden te hebben, zodat jij je meteen goed kunt profileren én je ideale klant aan kunt trekken. Het begint natuurlijk met ijzersterke professionele portretten. Je wilt jezelf gaan promoten via alle mogelijke kanalen en jezelf online voorstellen aan jouw toekomstige klanten. Met behulp van de juiste foto’s die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en uitstralen wat jij wilt laten zien. Een duidelijke persoonlijke branding geeft jouw klanten een beeld van wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Jij bent uniek en kunt jou op deze manier onderscheiden van anderen. Ik help jou graag bij het uiten van jouw imago.

persoonlijk branding portret

Portretten

zoals jij echt bent

workmodus

laat me zien wat je doet

content

sfeer en imago

Professionele beelden van jouw bedrijf zijn een must wil je een succes maken van jouw bedrijf. Jouw beelden zijn herkenbaar en je zult nooit verlegen zitten om content. Jij straalt professionaliteit uit waardoor je moeiteloos nieuwe klanten aantrekt. Het is tijd om social media in te gaan zetten om jouw professionaliteit kenbaar te maken. 

Mijn werkwijze

persoonlijk branding portret

Yes je gaat de stap nemen, tof! Het lijkt me leuk om jou alvast iets beter te leren kennen. Ik plan een videocall/afspraak in waarbij we beide onszelf kunnen voorstellen. Tijdens dit gesprek wil ik graag meer over jou te weten komen zodat ik alvast goed weet hoe jij in elkaar steekt en wat je graag wilt uitstralen met jouw bedrijf. Afgaande op ons gesprek maak ik een moodboard met kleur- en stylingadvies. Ook kijk ik naar locaties die we zouden kunnen gebruiken voor de shoot.

De dag van de shoot weet jij dus precies wat je aan moet en gaan we van start. Tijdens de shoot vind ik het vooral belangrijk dat jij je fijn voelt, want dat ga je dan ook uitstralen op de foto’s. Ik geef je hier en daar wat poseeradvies, afhankelijk van of jij dit handig vindt. Ik help jou om op je allerbest op de foto te komen.

Na de shoot selecteer ik de beelden en bewerk ik alvast in Lightroom. Deze foto’s plaats ik in een online galerij (incl. watermerk) die je te alle tijde kunt bekijken. Uit de galerij kies jij jouw favoriete foto’s en deze bewerk ik verder in Photoshop. En wees niet bang, met Photoshop bedoel ik geen extreme aanpassingen… alleen de puntjes op de i. En dat was het, jij ontvangt deze foto’s via een WeTransfer en je kunt ze gebruiken op al jouw kanalen

Stappenplan

1. Intake gesprek

Natuurlijk wil ik jou eerst beter leren kennen. We vertellen beide wat over onszelf, persoonlijk en zakelijk. Het is fijn om te weten met wie je precies te maken hebt. Dit geldt uiteraard voor ons allebei. Dit gesprek kan via mailcontact, videocall of gewoon in real life.

2. Fotoshoot

Yes de shoot wordt gepland. We kiezen een locatie die goed bij jouw concept past. Ik geef hier en daar wat instructies zodat dat wat ik zie hetzelfde overkomt op camera. Hierdoor zul je je snel op je gemak voelen en ik beloof je, het vliegt voorbij!

3. Editen

De fotoshoot zit erop en we gaan allebei met een super enthousiast gevoel naar huis. Ik ga de foto’s selecteren en hiervan ontvang je al een online galerij. Hieruit kies jij de 5 beste foto’s uit. Deze foto’s werk ik verder uit in Photoshop. Alles tot in de puntjes klaar? Dan stuur ik ze naar jou.

4. galerij

De online galerij kun je ten alle tijden bekijken, maar ik raad wel aan meteen de foto’s te downloaden. Sla de foto’s goed op. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen over de foto’s. Wil je een nieuwe afspraak maken voor een brandingshoot? Of een workshop volgen? Mail of bel me dan zeker.

Na de fotoshoot…

✓   Heb jij eigen content voor jouw website en alle social media kanalen

✓   Is het imago en de sfeer van jouw bedrijf duidelijk te herkennen

✓   Ben jij herkenbaar met jouw foto’s voor andere klanten

✓   Wil je meer tijd investeren in het maken van herkenbare foto’s

Pakketten & Investering

Schermafbeelding 2022-01-13 om 16.13.47

“electron”

€285,00 excl. BTW

15 zorgvuldig uitgewerkte beelden

1 kledingwissel

2 locaties

60 minuten fotoshoot

Hoge en web resolutie

Schermafbeelding 2022-01-13 om 16.14.28

“atoom”  

€347,00 excl. BTW

30 zorgvuldig uitgewerkte beelden

3 kledingwissels

2 of 3 locaties

90 minuten fotoshoot

Hoge en web resolutie

Inspiratiegesprek vooraf

Schermafbeelding 2022-01-13 om 16.14.56

“molecuul”

€447,00 excl. BTW

45 zorgvuldig uitgewerkte beelden

5 kledingwissels

3 of 4 locaties

150 minuten fotoshoot

Hoge en web resolutie

Inspiratiegesprek vooraf

Custom Pinterestbord

Gesprek inzet content achteraf

Prijzen excl. reiskosten €0,30 per km

persoonlijk branding portret overijssel hengelo twente

branding abonnement

Elk kwartaal Pakket 2 “atoom” brandingshoot. 

€1247,00 excl. BTW (i.p.v. €1388,00)

 

Wil jij het hele jaar passende beelden en content delen met jouw klanten? Met een abonnement heb jij altijd goede foto’s voor de professionele uitstraling van jou en jouw bedrijf. Het hele jaar kun jij uit jouw persoonlijke galerij foto’s kiezen. En je kunt kiezen uit foto’s die weergeven waar je op dat moment staat in jouw bedrijf en wat jij jouw klanten wilt vertellen en brengen. Want als jij groeit, groeit jouw bedrijf met je mee.

Een abonnement is perfect voor de ondernemer die consistent content wil delen op social media. Voor de ondernemer die het belangrijk vindt om de juiste sfeer weer te geven op elk moment van het jaar. Voor de ondernemer die in 4 dagen vernieuwend beeldmateriaal heeft voor het hele jaar. 

Referenties

Wat mijn klanten over mij zeggen

Mijn Specialiteiten

Luisteren

Klinkt misschien een beetje overdreven, maar het is toch echt belangrijk. Ik wil jou graag helpen met jouw bedrijf. Hoe wil je dit neerzetten? Wat wil je uitstralen? Welke kleuren wil je daarbij gebruiken? En wil je dat met mij doen, of ga je liever zelf creatief aan de slag? Samen maken we een plan. En ik zeg samen, omdat dit echt jouw product moet zijn. Het moet jouw naam uitstralen.

Fotografie

Daarom ben je natuurlijk op mijn website dus hij valt zeker onder mijn specialiteiten. Heel wat foto’s gemaakt de afgelopen jaren. Ik heb mijn stijl kunnen perfectioneren en het herkenbaar kunnen maken. Verder kijk ik altijd goed om mij heen, zoek ik het licht en probeer ik de beste fotospot te vinden. Als alles door jouw ogen klopt, kun je dit met de camera ook vangen.

Zelfvertrouwen

Altijd een beetje ongemakkelijk dat op de foto gaan. Dit hoor ik zo vaak, en ik snap het helemaal. Niet iedereen gaat elke dag op de foto. Weet wel, je hoeft echt geen fotomodel te zijn om goed op de foto te komen. Ik wil je graag laten zien hoe ik naar jou kijk, en je zult versteld staan van het resultaat. En geloof me, het went! Na een paar minuten zal het helemaal niet awkward meer zijn.

Editen

En hier het stukje “eigen maken” van mijn foto’s. Natuurlijk is het super belangrijk hoe je een foto maakt, technisch gezien. Maar het nabewerken van de beelden is bijna net zo belangrijk. Ik gebruik Lightroom en Photoshop en kan wel zeggen dat ik hier ondertussen heel goed in ben geworden. Je kunt zoveel mooie dingen creëren met deze programma’s… Ik laat het je heel graag zien. 

Contact