Skip to content

Anneleen Beumer

In onzekere tijden er gewoon voor gaan!

“Op zoek naar meer vrijheid op het gebied van het indelen van mijn werktijden heb ik ervoor gekozen de stap te wagen. Mijn baan in loondienst heb ik opgezegd en ik ga als virtueel assistent aan de slag. Ik hoop nu beter mijn tijd tussen werk en gezin te kunnen inplannen zodat ik zoveel mogelijk kan genieten.”

Een logo was al ontworpen dus die konden we meteen als uitgangspunt voor de brandingshoot gebruiken. Het kleurenpallet was bekend. Over de locaties waren we het ook snel eens en voor de outfits werd nog even geshopt (elke kans om te shoppen natuurlijk met beide handen vastpakken, je kent het wel).

“Qua kleuren wil ik het rustig houden, natuurlijke tinten met daarbij de blauw-groene kleur die ik in mijn logo gebruik”. Dus dan ga je denken… welke locaties zullen we hierbij kiezen? We begonnen bij Anneleen thuis omdat haar werk voornamelijk daar plaats zal vinden. Ze wou laten zien dat ze vanaf “elke plek” kan werken en daarmee super flexibel is.

Een virtueel assistent neemt bepaalde onderdelen van een bedrijf over. Denk bijvoorbeeld aan social media, boekhouding, website beheer en project optimalisatie. Met probs als een telefoon en laptop kun je deze functies heel mooi neerzetten.

Anneleen virtueel assistent branding
Anneleen virtueel assistent branding

TOEGANKELIJK & PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Naast de zakelijke portretten die we bij Anneleen thuis hebben geschoten zijn we ook naar twee buitenlocaties gegaan. Een daarvan was in de stad waar Anneleen woont, Rijssen, en de andere was in het bos.

In de stad hebben we super toffe portretten gemaakt. Iets minder “strak” en “zakelijk” maar gewoon lekker hoe Anneleen is, vrolijk en vrij.

Ik ben zelf enooorm fan van een stadse setting. Het geeft meteen een hip en jong gevoel en je hebt super veel keuze qua “achtergronden”. Niet alleen de klassieke baksteen, maar ook zoals hier, mooie lichten panden. En cute deurtjes, ook zo leuk.

In het bos heb ik Anneleen samen met haar hond gefotografeerd. Een deel van de vrijheid die zij wilde als ondernemer was dat zij in de middag een wandeling kon maken met haar hond, en daarna weer lekker aan de slag kon. Zelf de uren bepalen en indelen dus.

Anneleen virtueel assistent branding

LIEVE WOORDEN

Van anneleen

“Ik heb het hele branding proces als heel prettig ervaren. Samen met Emma kon ik nadenken over de verschillende locaties en de styling die daarbij goed zou passen.
 
Tijdens de shoot heb ik mijn geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld. De tips die Emma geeft over kleine aanpassingen in de juiste blik, houding en pose zijn ook erg fijn. Hierdoor merkte ik dat ze continu bezig was met het eindresultaat van de brandingshoot, en dat was te zien! Ik ben heel blij met de portretten en sfeerbeelden, super bedankt!”
Anneleen virtueel assistent branding
Anneleen virtueel assistent branding
Anneleen virtueel assistent branding